Free songs

Referenties

Hieronder een aantal reacties van onze klanten. Wilt u ook een reactie achterlaten? Stuur dan je berichtje op naar info@parketvloerlatenschuren.nl

G.J. Bult
De afspraak was duidelijk monster gemaakt op de vloer keurig netjes gedaan en zo goed als stofvrij gewerkt en netjes alles opgeruimd
Dhr. Russchenberg
Afspraak was snel gemaak en kon met paar dagen al aan de gang. Vloer is netjes, stofvrij geschuurd en ziet er weer keurig uit.
Mevr. Ligtenberg
Top! Op tijd, snelle reactie, fijne tips en het ziet er strak uit nu!
Mevr. Bekker
Wij vonden het een vakman, erg vriendelijk, goede service, goede voorlichting vooraf, eerlijke prijsafspraak. Kortom: een aanrader voor iedereen!
Anoniem
We kunnen kort en krachtig zijn! Top vakwerk! (tot in de puntjes!) Vakkundig advies! Gouden Tips! Perfect werk geleverd, boven verwachting... Zoek je een vakman kies Leon!
Dhr. de Rooij
Ze konden biij mij op korte termijn al aan de slag.goede prijs en zeer goede service. Al met al dik tevreden. Leon bedankt.
Els en Jenny
Ook in combinatie met de andere opdracht deze perfect uit gevoerd keurig geschuurd en ik mag wel zeggen stofvrij en alles netjes opgeruimd net als de vloer boven netjes in de matte lak gezet en vanmorgen nog een x geschuurd en de laatste laag opgezet onze vloer ziet er weer top uit in de skylt lak en een goed advies gegeven ik zal ze zeker aanraden bij onze familie ontzettend bedankt voor het goede werk.
Anoniem
Goede service, alles was snel gedaan en de vloer ziet er weer stukken beter uit. Al met al ben ik erg tevreden over het resultaat.
Anoniem
Bedankt voor het weer mooi maken van onze visgraat vloer naar jullie inspanning is onze afzelia vigraat vloer weer mooi en natuurlijk geworden We hebben duidelijke afspraken gemaakt en jullie waren netjes op tijd dave en leon bedankt voor jullie inspanning en jullie vakwerk en jullie mee denken Ik hoop dat jullie nog maar veel parketvloeren mogen doen.
Mevr. Dzaleski, Venlo
Massief eikenvloer schuren (V-groef) + hardwaxlaag kleur. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de flexibiliteit van parketvloerlatenschuren.nl. Vincent was zo flexibel om tussen andere opdrachten door even van te voren naar de vloer te komen kijken en ons van advies te voorzien en mee te denken. Daarbij was Vincent ook een enorm prettig persoon om mee samen te werken. Groeten uit Venlo
Dhr. Valkis, Kapelle
schuren en behandelen parketvloer snelle en goede service. Prijs stond erg goed in verhouding met kwaliteit. Bij een probleem op de bovenverdieping met schilderwerk, werd een erg goede aanbieding gedaan om het geheel te spuiten met erg goed resultaat. Zeker een aanrader voor andere zoekenden
J-M Teeuw
Erg prettig contact, mooi resultaat en een prima service!! Keurig gewerkt, leuk contact met de persoon die het kwam leggen, eigen wensen doorvoeren was geen probleem. Ik ben dik tevreden!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.

TOP